Twitterrific Problem

Forum
iOS & iPadOS

Is anyone else having this issue with Twitterrific? My copy isn't giving me any notifications of any kind, regardless of its settings, which are configured to give me push notifications. If it a problem with the latest update versus iOS 8.3? Or is this just a problem I'm having which could possibly be fixed by uninstalling and reinstalling the app?

Options

Comments

Submitted by Nicolai Svendsen on Wednesday, May 13, 2015

Club AppleVis Member

Hello!

If you are not a paying customer, meaning that you got Twitterrific for free, you will need to purchase the in-app upgrade which removes advertising banners, allows for multiple accounts and also allows push notifications.

You could download the app Boxcar and set it up to work with Twitter if you do not want to pay.

Submitted by Steve Mann on Wednesday, May 13, 2015

In reply to by Nicolai Svendsen

i've had pro for months and just recently I started having this issue. Just since the latest update I think. I'm not sure what changed or if I need to uninstall and reinstall, but I don't think it's pro versus free.

Submitted by Nicolai Svendsen on Wednesday, May 13, 2015

Club AppleVis Member

Hi!

If you already have the in-app purchase, or you purchased it before it required one to unlock features, you will automatically have pro with the latest updates when the pricing changed.

I don't think this is the problem either in that case. My notifications seem to work fine, so perhaps try to reinstall it?

It's worth a try, since you can always restore the purchase if you bought it through the in--app offering.

Good luck!

Submitted by Steve Mann on Wednesday, May 13, 2015

In reply to by Nicolai Svendsen

i'll give it a try, seeing how I'm all out of theories as to why it's doing what it's doing, or rather not doing what it's not doing.

Submitted by Steve Mann on Wednesday, May 13, 2015

I didn't have to uninstall the app, but somehow my settings got changed by themselves. Push notifications were turned off and colored symbols, which I don't use, were for some reason turned on. Haven't a clue how that one happened. Lol.