Question About Site Load Times, Since Maintenance

Forum
Other Apple Chat

Hello all. Since the site has been upgraded, I do understand there's more work to be done, has anyone else experienced quite a bit of time waiting for things to load, forum topics, apps that someone posts, even the page itself? I'm not trying to complain, not at all, just curious if either anyone was aware of it, or if others had this. I'll still certainly read on here, just asking. Thanks for reading. P.s. the site was quite a bit faster before the planned downtime. Have a good one.
Siobhan

Options

Comments

Submitted by Michael Hansen on Tuesday, April 29, 2014

Member of the AppleVis Editorial Team

Hello Siobhan,

Unfortunately, a lot of people (myself included) have been experiencing slow load times on the site.

Please rest assured that our site administrator (there is only one of us on the team that works with the technical aspects of the website) is aware of the problem. Maintenance is very much ongoing--albeit "under the hood," if you will--and the site is still somewhat of a work in progress. What we expected to be a day's worth of upgrading on Monday 4/21 turned into nonstop work on a ground-up rebuild of the site--work that is still ongoing.

Regards,

Michael Hansen
AppleVis Editorial Team

Submitted by Siobhan on Tuesday, April 29, 2014

In reply to by Michael Hansen

Hi Michael. I appreciate you telling, I was right. ;) and more then that, fixing my spelling mistake since i tried more then once and gave up. I promise, I do have intelligence. :) I understand people are aware of the problem, which was why I didn't want to complain, but honestly, it makes me a bit crazy. :) At least there will be an eventual fix.